Algemeen Lotto Soudal gaat samenwerking aan met Kärcher

Vanaf dit jaar zal het Belgische WorldTeam zowel tijdens de wedstrijden als op de service course gebruik maken van de professionele onderhoudstoestellen van Kärcher.
Race 23 mei 2022

Met veel trots kondigt Lotto Soudal zijn samenwerking aan met het Duitse familiebedrijf Kärcher. Vanaf dit jaar zal het Belgische WorldTeam zowel tijdens de wedstrijden als op de service course gebruik maken van de professionele onderhoudstoestellen van Kärcher.

Sportieve samenwerking

Het zijn niet de eerste stappen die Kärcher in de sportwereld zet. Na een samenwerking in het veldrijden en de Dakar Rally, slaat het Duitse familiebedrijf vanaf dit jaar de handen ineen met de Belgische WorldTour-wielerploeg Lotto Soudal. “We zijn heel blij dat we deze nieuwe partner kunnen aankondigen”, benadrukt Yana Seel, Chief Business Officer van Lotto Soudal. “Samen richten we ons op een partnerschap voor de lange termijn. We zijn overtuigd van de professionele toestellen en producten van Kärcher, die het werk van onze mecaniciens een stuk gemakkelijker maken.”

Complete reinigingssoplossingen

Kärcher is op vlak van kwaliteit en technologie wereldwijd dé referentie in reinigingssystemen en -producten. “Onze innovatieve oplossingen leveren keer op keer topprestaties af, net zoals de renners en teamleden van Lotto Soudal”, stelt Kees Wagtmans, Managing Director van Kärcher. “Het wielerteam zal de komende jaren alvast optimaal kunnen genieten van onze efficiënte en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. We zien enorm veel potentieel in deze samenwerking en zullen de kracht van ons merk zo verder kunnen versterken.”

In dit artikel