Algemeen CRM-bedrijf Efficy nieuwe partner van Lotto Dstny

In het toonaangevende Europese CRM-bedrijf Efficy heeft wielerploeg Lotto Dstny een nieuwe partner gevonden voor het wielerseizoen 2023.
Algemeen 06 december 2022

In het toonaangevende Europese CRM-bedrijf Efficy heeft wielerploeg Lotto Dstny een nieuwe partner gevonden voor het wielerseizoen 2023. Het bedrijf met hoofdkantoor in Brussel wil zijn exposure in Europa uitbreiden en ziet in het Belgische professionele wielerteam de perfecte opportuniteit om dit te doen. Het Efficy-logo zal te zien zijn op de achterkant van het nieuwe Lotto Dstny-shirt.

 Test

Yana Seel, Chief Business Officer bij Lotto Soudal met Cédric Pierrard, CEO van Efficy.

Lotto Dstny verwelkomt de nieuwe partner Efficy aan boord van het team en op het outfit van 2023. In de ambitieuze Belgische CRM-specialist heeft het team een perfecte match gevonden. “We zijn heel blij dat een toonaangevend bedrijf zoals Efficy zich bij ons team aansluit”, zegt Yana Seel, Chief Business Officer bij Lotto Soudal. “Wielrennen brengt mensen samen. Met ons team streven wij hetzelfde na: we willen niet enkel fans, maar ook bedrijven samenbrengen. Sponsoring in de wielersport is zoveel meer dan budget investeren en er visibiliteit voor terugkrijgen. We willen dat bedrijven elkaar kunnen ontmoeten dankzij ons wielerteam. Zo kunnen ze elkaars marketingstrategie versterken en dankzij ons hun directe verkoop verbeteren. Met techbedrijven zoals Dstny, Efficy maar ook de Nationale Loterij - die elkaar vinden via het sportproject zoals ons team - ben ik ervan overtuigd dat zij zullen profiteren van meer dan enkel verhoogde exposure.”

De ambitie van Efficy is om Europese topaanbieder te worden in de sector. De volgende stap in de groeistrategie is het verkrijgen van meer exposure. “We zijn ervan overtuigd dat deze investering in het partnership met Lotto Dstny ons zal helpen in het zetten van die volgende stap”, reageert Cédric Pierrard, Efficy’s CEO. “We hebben de Belgische basis gemeen met het team en haar partners. Maar we zijn ook actief en willen verder groeien op Europese schaal. Landen zoals Frankrijk, Nederland en Denemarken zijn heel belangrijk voor ons en laat dat nu net traditionele wielerlanden zijn. Het team bestaat uit heel wat jonge en getalenteerde renners met een zeer positieve attitude. We kijken er dan ook naar uit om onze naam op het shirt van de renners te zien, in Europa en de rest van de wereld.”

Lotto Soudal-renners Arnaud De Lie en Caleb Ewan met Yana Seel, Chief Business Officer en Cédric Pierrard, CEO van Efficy.

Over Efficy:  Efficy is een toonaangevende Europese Customer Relationship Management (CRM) oplossing die bedrijven van iedere grootte voorziet van complete, flexibele, personaliseerbare en schaalbare software om zo hun groei mogelijk te maken. Het Efficy-platform omvat producten voor marketing automation, verkoop, project management, klantenservice en customer nurturing. Momenteel zijn er over 60 landen heen ruim 300.000 gebruikers van Efficy’s tool. Opgericht in 2005 en met het hoofdkantoor in Brussel telt Efficy momenteel ruim 500 medewerkers in kantoren in België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Hong Kong of op afstand. De missie van Efficy is om bij te dragen tot het succes van ieder bedrijf door hen bij te staan in het omzetten van klantgegevens naar klantinzichten en daarbij het werk van hun medewerkers te vereenvoudigen.

Over het professioneel wielerteam: De Lotto-wielerploegen zijn een begrip in de wielerwereld. Sinds 1985 koppelt de Nationale Loterij de naam van haar sterke merk Lotto, samen met verschillende andere partners, aan de professionele wielerploeg. Vanaf 2023 komt het Belgische techbedrijf Dstny aan boord als co-titelsponsor. Na al die jaren staat de ploeg nog steeds bekend om zijn aanvalslust, toegankelijkheid en investering in jong Belgisch wielertalent. Het team toont zich ieder jaar op het hoogste niveau en won de grootste wedstrijden als de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en heel wat etappes in de Tour de France.

Bekijk de lanceringsvideo van Efficy hieronder.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

Foto's: Maxime Van der Wielen.