Algemeen Lotto Dstny gaat partnership aan met MatchWornShirt en biedt fans unieke memorabilia

De samenwerking biedt fans de kans om zelf een stukje wielergeschiedenis te bezitten en tegelijk hun favoriete team te steunen.
Race 23 februari 2023

Het Belgische professionele wielerteam Lotto Dstny kondigt een langdurig partnership aan met MatchWornShirt, een bedrijf dat clubs, stichtingen en liefdadigheidsinstellingen de kans biedt om zijn potentieel tot fondsenwerving te ontdekken en optimaliseren. De samenwerking tussen MatchWornShirt en Lotto Dstny biedt fans de kans om zelf een stukje wielergeschiedenis te bezitten en tegelijk hun favoriete team te steunen.

Lotto Dstny, opgericht in 1985, heeft een lange en succesvolle geschiedenis in de wielerwereld, met talrijke etappezeges in wedstrijden als de Tour de France en winst in Monumenten als de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en Milaan-Sanremo. Het team heeft een trouwe en wereldwijde fanbasis, die dankzij dit nieuwe partnership met MatchWornShirt nog dichter bij de actie kunnen komen.

MatchWornShirt profileert zich als het toonaangevende digitale veilingplatform voor authentieke sportmemorabilia en wil fans de kans bieden om een uniek en hoogwaardig item te bezitten. Dankzij deze samenwerking zal de organisatie een reeks teamshirts kunnen aanbieden, gedragen door de Lotto Dstny-renners tijdens wedstrijden zoals Milaan-Sanremo, de Ronde van Vlaanderen en de Tour de France.

“We zijn enorm blij om samen te werken met MatchWornShirt”, zegt Yana Seel, Chief Business Officer bij Lotto Dstny. “Onze fans zijn gepassioneerd door ons team en onze sport en deze samenwerking geeft hen de kans om een stukje geschiedenis te bemachtigen. Het voelt alsof ze deel uitmaken van het team.”

“We zijn enorm trots op deze samenwerking met Lotto Dstny en we hopen wielerfans zo een stap dichter bij de renners te brengen”, zegt Thuur Tonnaer, Partnerships Executive bij MatchWornShirt. “Deze samenwerking met de oudste wielerploeg ter wereld en één van de grootste teams uit een land met dergelijke wielerhistorie als België past goed bij onze visie. We kijken ernaar uit om de unieke Lotto Dstny-items aan te bieden op ons platform!”

Lotto Dstny en MatchWornShirt zullen shirts veilen die door de renners gedragen werden in Milaan-Sanremo, Amstel Gold Race, Ronde van Vlaanderen, Tour de France en Vuelta a España.

Foto: Facepeeters.

In dit artikel