ProTeam Lennert Van Eetvelt tekent twee jaar extra bij Lotto Dstny

De 22-jarige winnaar van de UAE Tour blijft bij Lotto Dstny.
Algemeen 14 maart 2024

Lennert Van Eetvelt vervoegde het Lotto Dstny Development Team in 2020. Nadat hij in 2023 de stap kon maken naar het pro team tekent de 22-jarige klimmer nu een contract tot het einde van 2026. Met winst in de Mallorca Challenge kon het seizoen voor de jonge Belg niet beter starten. De indrukwekkende ritwinst in de laatste etappe van de UAE Tour, met daarbovenop de eindwinst én winst in het jeugdklassement deden daar nog een schep bovenop. 

"Ik ben bijzonder blij dat ik nog twee jaar extra in de kleuren van Lotto Dstny kan rijden", vertelt een gelukkige Van Eetvelt. "Het team heeft het voorbije jaar een positieve evolutie gemaakt, dat ziet iedereen. Ik hoop dat we die kunnen verder zetten. Ik kan nu al terugblikken op een mooi parcours bij de ploeg, van jonge renner bij het Development Team tot winst in de UAE Tour. Ik ben blij met de vrijheid hier en geloof in het project. Ik ken de staff, ik ken de renners... Lotto Dstny voelt ondertussen als een tweede familie en ik ben verheugd dat ik er nu deel van mag blijven uitmaken."

Stéphane Heulot, CEO van Lotto Dstny, is trots dat Lennert Van Eetvelt bij de ploeg blijft: "Lennert is een product van ons Development Team, dat maakt dit verhaal alleen maar mooier. Iedereen heeft zijn enorme evolutie, inclusief die grote stap vooruit in de Emiraten, van dichtbij kunnen meemaken hier. Ik heb er vertrouwen in dat we in de toekomst nog veel mooie dingen van Lennert zullen zien. Wij zullen hem alvast bij elke stap bijstaan."

 

Picture: PhotoNews