ProTeam Alec Segaert kijkt uit naar de openingstijdrit in België

De Baloise Belgium Tour trapt morgen af ​​met 12 kilometer tegen de klok.
Race 11 juni 2024

“Richting de Baloise Belgium Tour trainde ik wat meer op mijn tijdritfiets, waardoor ik ook tijd had om te studeren voor mijn examens, aangezien die trainingen iets korter zijn. Ik ging ook naar de fitness. Ik ben blij dat ik hier aan de start sta, het is altijd leuk om in je thuisland te rijden. Bovendien starten we met een tijdrit, wat voor mij een mooie kans is en goed om te ontdekken waar ik sta richting het BK tijdrijden.”

“Ik ben morgen volledig gefocust op de etappe en dan zien we wel voor de andere dagen. We zullen zien hoe we de etappes kunnen aanpakken, of het mogelijk is om bijvoorbeeld iets te proberen met een late uitval, dat is altijd leuk. Het zal anders koersen zijn, want er is ook een algemeen klassement. We staan ​​hier met een sterk team, met Logan (Currie) en Jenno (Berckmoes) die ook een klassement kunnen rijden. Brent (Van Moer) komt van hoogte en is normaal ook in goede vorm.”

"Ik reed dit jaar tot nu toe slechts één tijdrit in Bessèges, dat was een zwaar parcours. Er zijn hier sterke tegenstanders, dus het wordt een goede test. Ik voel me goed en ben goed voorbereid.”

 

Foto: PhotoNews