Efficy

Jaar van oprichting
2002
Sponsor sinds
2023
Software ontwikkeling - CRM Efficy is een alles-in-één CRM en Marketing software. Ze laten u toe uw bedrijfsactiviteit op een zeer gestructureerde manier te laten groeien en ontwikkelen.

Cédric Pierrard, CEO Efficy 

Hoe lang is Efficy al partner van Lotto Dstny?

We zijn nu een paar maanden partners. We kregen de kans om Dstny's zakenpartner te worden door ons aan te sluiten bij het Lotto Dstny team en het is tot nu toe een geweldige rit geweest.   

Voldoet het aan de verwachtingen?

Wat zichtbaarheid betreft, jazeker. Onze samenwerking verbetert de naamsbekendheid van Efficy. De landen waar veel gefietst wordt, zijn ook de landen waar ons bedrijf sterk aanwezig is: België, Frankrijk, Nederland en Denemarken, om er een paar te noemen. De exposure die de samenwerking met zich meebrengt helpt ons ons merk wijder te verspreiden en bekender te maken.  

Ook delen zowel Efficy als Lotto Dstny dezelfde kernwaarden: werk, efficiëntie, teaminspanning en diversiteit. We geloven allebei dat er eenheid en kracht zit in diversiteit en dat het belangrijkste is om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel, ongeacht waar we vandaan komen of waar we gevestigd zijn.  

Wat maakt Lotto Dstny uniek voor jou?

Het team bestaat uit veel jonge, getalenteerde en vastberaden renners die positief in het leven staan en echt genieten van wat ze doen. Passie en hard werken zijn net zo belangrijk voor succes - of we het nu over zaken of sport hebben. Het is verfrissend om een wielerploeg te zien die ook waarde hecht aan diversiteit en de unieke eigenschappen die elk lid aan het team toevoegt. Ik heb het gevoel dat wij, als bedrijf, ons daar ook in kunnen vinden: Efficy gelooft in het op de eerste plaats zetten van mensen en het bereiken van al onze doelen door middel van een efficiënte mindset.  

Waarom is wielrennen, en meer specifiek Lotto Dstny, belangrijk voor Efficy?

We hebben veel overeenkomsten. Zowel onze bedrijven (als de belangrijkste partners van Lotto Dstny) hebben België als basis, maar we dromen van groei en uitbreiding op Europese schaal. Ik geloof dat we een goede culturele fit hebben - voor ons bij Efficy is sport altijd belangrijk geweest voor onze cultuur en de manier waarop we ons bedrijf runnen. We proberen alle positieve aspecten van sport te integreren in de manier waarop we ons bedrijf runnen en in onze dagelijkse taken en verantwoordelijkheden, dus dit partnerschap is echt de vertegenwoordiging van alles waar we de afgelopen jaren als bedrijf naartoe hebben gewerkt.