Caps

Jaar van oprichting
1963
Sponsor sinds
2012
CAPS Energy Card Caps Energy Card is een professionele multibrand tank- en laadpas voor elk wagenpark, ook het meest duurzame. De Caps Energy Card is dé oplossing voor elke kleine of grote onderneming die streeft naar een efficiënt en voordelig brandstofbeheer - of je nu kiest voor traditionele brandstof of voor alternatieven als elektriciteit en aardgas. Bij Caps zit je goed voor zowel je huidige als je toekomstige mobiliteitsbehoefte. Dankzij de samenwerking met partnernetwerken biedt Caps haar klanten een netwerk van meer dan 2500 tankstations en 275 000 laadpunten in Europa. Caps gaat voor maximale ontzorging van de fleetmanager en biedt bovendien een online platform voor optimaal fleetbeheer en tal van slimme services. Caps is niet enkel een laadpas maar staat ook in voor de configuratie en de exploitatie van uw laadpalen. Indien er thuisladers geplaatst worden, wordt er gekeken voor de rechtstreekse terugbetaling naar de medewerker toe.

Caps Energy Card

Sarah Timperman, Marketing Manager CAPS

Hoe lang is CAPS al partner van Lotto Dstny?

"Wij zijn sinds 2012 verbonden aan de ploeg, ingestapt als brandstofsponsor, en vervolgens werden we ook sponsor van de twee ploegbussen."

Wat maakt Lotto Dstny zo uniek voor jullie?

"We hebben een DNA dat verbonden is met het wielrennen en na de vele jaren samen hebben we intussen ook een hechte band uitgebouwd met de ploeg. Bovendien voelen we ons, als honderd procent Belgisch bedrijf, volledig thuis bij de honderd procent Belgische ploeg."

Waarom is wielersport, en meerbepaald Lotto Dstny, belangrijk voor CAPS?

"Vanzelfsprekend willen we de merkbekendheid van CAPS Energy Card nog meer versterken. Onze tankkaart is trouwens intussen een internationale servicekaart geworden die sterk inspeelt op de duurzaamheid. We zijn steeds op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven zoals aardgas (L-CNG) en elektrisch laden. Daarnaast spelen we eveneens in op mobiliteitsoplossingen binnen HR van bedrijven met onze herlaadbare CAPS Prepaid Card. Voor ons is het wielrennen niet alleen een manier om onze naamsbekendheid te verhogen, het is ook een manier om te netwerken. Zo zijn we steeds aanwezig op de vele wedstrijden en partnerevents georganiseerd door de ploeg. Bovendien zetten we ook in op hospitality events waar wij onze key accounts in de watten leggen."

Aan welke prestaties of gebeurtenissen hebben jullie tot dusver het meeste plezier beleefd?

"Ik heb persoonlijk heel goede herinneringen aan het persmoment omtrent de verlenging van ons partnership tijdens Tour de France in 2019. We zijn toen tijdens de rustdag afgezakt naar Nîmes. De verwelkoming toen door de ploeg was een onvergetelijke ervaring.  Als kers op de taart won Caleb, de dag erop, de etappe in Nîmes."

Partner nieuws