Caps

Jaar van oprichting
1963
Sponsor sinds
2012
De CAPS FuelCard, een product van de G&V Energy Group, is er voor iedere kleine of grote onderneming die streeft naar een zo efficiënt mogelijk brandstofbeheer. Deze multibrand tankkaart wordt aanvaard bij meer dan 2.000 tankstations in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast gaat CAPS op zoek naar de meest duurzame oplossingen. Zo geeft de CAPS FuelCard je ook toegang tot LNG en CNG stations en biedt Caps ook een uitgebreid netwerk aan laadpalen voor elektrische wagens.

Sarah Timperman, Marketing Manager CAPS

Hoe lang is CAPS al partner van Lotto Dstny?

"Wij zijn sinds 2012 verbonden aan de ploeg, ingestapt als brandstofsponsor, en vervolgens werden we ook sponsor van de twee ploegbussen."

Wat maakt Lotto Dstny zo uniek voor jullie?

"We hebben een DNA dat verbonden is met het wielrennen en na de vele jaren samen hebben we intussen ook een hechte band uitgebouwd met de ploeg. Bovendien voelen we ons, als honderd procent Belgisch bedrijf, volledig thuis bij de honderd procent Belgische ploeg."

Waarom is wielersport, en meerbepaald Lotto Dstny, belangrijk voor CAPS?

"Vanzelfsprekend willen we de merkbekendheid van CAPS Fuel Card nog meer versterken. Onze tankkaart is trouwens intussen een internationale servicekaart geworden die sterk inspeelt op de duurzaamheid. We zijn steeds op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven zoals aardgas (L-CNG) en elektrisch tanken. Daarnaast spelen we eveneens in op mobiliteitsoplossingen binnen HR van bedrijven met onze herlaadbare CAPS Mobility Card. Maar voor ons is het wielrennen niet alleen een manier om onze naamsbekendheid te verhogen, het is ook een manier om te netwerken. Zo zijn we steeds aanwezig op de vele partnerevents georganiseerd door de ploeg. We organiseren ook stationsopeningen, dit in aanwezigheid van een renner/renster en onze teambussen. Bovendien zetten we ook in op hospitality events waar wij onze key accounts in de watten leggen."

Aan welke prestaties of gebeurtenissen hebben jullie tot dusver het meeste plezier beleefd?

"Ik heb persoonlijk heel goede herinneringen aan het persmoment omtrent de verlenging van ons partnership tijdens Tour de France in 2019. We zijn toen tijdens de rustdag afgezakt naar Nîmes. De verwelkoming toen door de ploeg was een onvergetelijke ervaring.  Als kers op de taart won Caleb, de dag erop, de etappe in Nîmes."

Partner nieuws