Algemeen Ekoï en G&V Energy Group verlengen langdurige partnerschappen met Lotto Soudal

Lotto Soudal-partners Ekoï en G&V Energy Group verlengen hun contracten met het Belgische WorldTour-team.
Algemeen 11 juli 2022

Lotto Soudal-partners Ekoï en G&V Energy Group verlengen hun contracten met het Belgische WorldTour-team. Ekoï, de officiële helm- en brilpartner, blijft de komende drie jaar aan boord bij de ploeg die vanaf 2023 Lotto Dstny zal heten. G&V Energy Group is al sinds 2012 een loyale sponsor en heeft zijn verbintenis met vier jaar verlengd. Het bedrijf is zichtbaar op de outfits van de ploeg met zijn CAPS Card en is bovendien de leverancier van de teambussen en brandstoffen.

Op de tweede rustdag van de Tour de France kondigt Lotto Soudal het verlengde verblijf van twee vertrouwde partners aan. Met nieuwe 3- en 4-jarige contracten bevestigen Ekoï en G&V Energy Group hun vertrouwen in de ploeg en hun langetermijnvisie wanneer het gaat over partnerschappen. “We zijn heel blij om deze belangrijke partners langer aan boord te hebben”, zegt Chief Business Officer Yana Seel van Lotto Soudal.

Zoals het afgelopen decennium, zal G&V Energy Group zichtbaar blijven op onze outfit met zijn CAPS Card”, gaat Yana Seel verder. “CAPS is een hybride tankkaart die toekomstbestendige oplossingen biedt voor de steeds veranderende mobiliteitsbehoeften. Dankzij de samenwerking met verschillende partnernetwerken, kan de multi-brand CAPS Card klanten een netwerk van meer dan 2.500 service stations en 275.000 oplaadpunten in Europa aanbieden. CAPS biedt ook een online platform voor optimaal fleet management en verschillende andere slimme diensten aan.”

“Ekoï levert ons high-end helmen en brillen”, voegt Yana Seel toe. “Ze blinken uit op het vlak van veiligheid, prestaties en looks. Onze renners houden van de personalisatiemogelijkheden die Ekoï biedt. Daarnaast is het een grote eer voor ons dat Ekoï vandaag exclusief met onze ploeg de nieuwe Stradale-helm presenteert.”  

G&V Energy Group: een derde teambus met een focus op groene energie

G&V Energy Group is een jong en dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 200 tankstations onder verschillende merknamen en 27 Breakpoint-shops bezit. G&V Energy Group focust op een toekomstgerichte, duurzame mobiliteit. “Wij zijn een 100 procent Belgisch bedrijf met een even dynamisch DNA als de wielerploeg. Als gepassioneerde wielerfans en believers in sportmarketing zijn we heel trots om ons partnerschap met de Lotto Soudal familie met 4 jaar te verlengen”, zegt G&V Energy Group CEO Xavier Dewulf. “We hebben ervaren dat onze bussen een cruciale impact hebben op het dagelijks functioneren van de ploeg. Om de duurzame mobiliteit van de ploeg te verzekeren, zullen we een nieuwe, op maat gemaakte bus leveren met een sterke focus op groene energie en aangepast aan het hoogste niveau van comfort.”

Ekoï: ‘Lotto Soudal is de perfecte mix van talent, ervaring en karakter’

Het Franse merk Ekoï heeft zichzelf bewezen als leverancier van high-end wieleruitrusting. Lotto Soudal maakt al verschillende jaren gebruik van de helmen en brillen en zal dat ook de komende 3 jaar blijven doen. “Voor ons is Lotto Soudal en in de toekomst Lotto Dstny een echte referentie in de wielerwereld”, zegt Ekoi-CEO Jean-Christophe Rattel. “Met renners als Caleb Ewan, Philippe Gilbert, Thomas De Gendt, Victor Campenaerts en Arnaud De Lie heeft het team een geweldige mix van talent, ervaring en karakter. België heeft een rijke wielertraditie, dus voor ons is het belangrijk om ons aan een Belgisch ploeg met zo’n lange historie in de sport te kunnen verbinden. Met dit partnerschap verzekeren we ons van een plaats in de toekomstige historie van de sport.”

Bekijk de lanceringsvideo van de nieuwe Stradale-helm hieronder.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

In dit artikel