Algemeen Lotto Dstny en Vermarc Sport lanceren nieuwe outfit en verlengen verbintenis

Bekijk hier het Lotto Dstny tenue voor 2023!
Video 20 december 2022

Échte coureurs: dat zijn de leden van Lotto Dstny die vanaf 2023 de nieuwe outfit van de Belgische professionele wielerploeg zullen aantrekken. Vol trots lanceert Lotto Dstny vandaag de uitrusting waarmee de ploeg volgend seizoen in alle grote wielerkoersen te zien zal zijn. Gelijktijdig kondigt de ploeg aan dat de verbintenis met kledingfabrikant Vermarc Sport met drie jaar verlengd werd.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

Vermarc Sport is al sinds 2004 een trouwe partner van de Lotto wielerploegen en zal dat dus ook de komende drie jaar blijven. “We zijn trots om onszelf al zo lang te kunnen verbinden aan zo’n referentie in de wielersport als deze ploeg”, aldus Marc Verbeeck, CEO van Vermarc Sport. “In die periode hebben we een zeer goede band opgebouwd met de ploeg. Die vertrouwensband, de Belgische basis en de focus op jong talent maken Lotto Dstny het perfecte uithangbord voor onze kleding.”

Lotto Dstny is vol lof over de uitrusting waarmee de ploeg dankzij Vermarc Sport in 2023 de weg op mag. “De lancering van onze nieuwe outfit, betekent dat de blik nu echt volledig richting volgend seizoen gaat”, aldus Chief Business Officer Yana Seel van Lotto Dstny. “Maar niet zonder te vergeten hoe lang het partnerschap met Vermarc Sport al onderdeel van deze ploeg uitmaakt. Aan het einde van deze nieuwe verbintenis zullen we meer dan de helft van het bestaan van de ploeg in Vermarc Sport kleding gefietst hebben. Dat zegt veel over de kwaliteit van de uitrusting, het wederzijds vertrouwen en de gedeelde liefde voor de sport.”

Foto's: Maxime Van der Wielen.