Algemeen Lotto Dstny pakt zijn spullen in met PRO accessoires

Een nieuw partnerschap van twee jaar zorgt ervoor dat de renners en mecaniciens van Lotto Dstny PRO zadeltassen, multi-tools en bandenlichters zullen gebruiken.
Algemeen 26 januari 2023

Lotto Dstny heeft het volle vertrouwen in zijn gereedschap met PRO als nieuwe leverancier van zadeltassen, multi-tools, bandenlichters en andere accessoires. Het Belgische ProTeam kondigt vandaag een tweejarige samenwerking aan.

We zijn heel blij met dit nieuwe partnerschap. PRO is een grote naam in de wielerwereld en hun interesse in onze ploeg is een enorme eer”, zegt Lotto Dstny’s Chief Business Officer Yana Seel. “Onze renners en mecaniciens waren heel enthousiast over de producten van PRO toen we hen vertelden over deze samenwerking. Ze waren allemaal positief omdat ze weten dat we het beste gereedschap krijgen voor de ploeg. In ruil zullen we er alles aan doen om de resultaten te behalen die PRO de visibiliteit geeft die ze verdienen.”

Afgelopen weekend boekte Lotto Dstny de eerste zege van het seizoen tijdens de eendagswedstrijd Clàssica Comunitat Valenciana. De renners van de ploeg zullen niet alleen alle grote koersen in topconditie aanvatten, maar zullen er met de PRO tools alles aan doen om de fietsen in uitstekende vorm te houden gedurende het hele seizoen.

Harry Sweeny, renner van Lotto Dstny, is heel positief over de nieuwe producten die hem zullen helpen om zo snel mogelijk weer op weg te gaan. “Of het nu een lekke band of een kleine aanpassing is die je tijdens je rit aan je fiets wilt doen: de PRO zadeltas, multi-tool, bandenlichters en pomp helpen je om problemen onderweg zo snel mogelijk op te lossen. Je hoopt natuurlijk om alles zo weinig mogelijk te gebruiken, maar wanneer het dan toch nodig is, kunnen we met PRO op goed en betrouwbaar gereedschap rekenen. En alles is bovendien opgeborgen in een handige zadeltas.”

PRO is al meer dan 30 jaar leverancier van topproducten aan professionele wielerteams. Geïnspireerd door indrukwekkende prestaties van renners levert het bedrijf gereedschap en accessoires van het hoogste niveau die de zwaarste omstandigheden doorstaan.

PRO’s Marketing Manager Alexa Cunningham: “We zijn enthousiast om ons nieuwe, tweejarige, partnerschap met Lotto Dstny te starten. PRO komt aan boord om de hele ploeg te ondersteunen waar dat nodig is – van de mecaniciens tot de renners – met pompen, gereedschap en een volledige lijn van accessoires van hoge kwaliteit. Alle producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling en ontworpen om het leven gemakkelijker te maken.”

We kijken ernaar uit om de renners en mecaniciens te versterken in hun werk met onze producten, zowel op de fiets tijdens wedstrijden, trainingen of in de werkplaats. We willen dat de volledige Lotto Dstny staf het beste uit de fietsen kunnen halen en wensen hen alle goeds voor komend seizoen”, besluit Alexa Cunningham.

Foto's: Photo News.

In dit artikel