ProTeam Lotto Dstny op kruissnelheid met BMW vanaf 2024

Nieuw partnership tussen de Belgische ploeg en BMW Juma Leuven-Mechelen loopt tot eind 2026.
Race 10 juli 2023

Lotto Dstny zal vanaf 2024 met BMW rijden in het peloton. De overeenkomst tussen de Belgische ploeg en BMW Juma Leuven-Mechelen loopt tot eind 2026.

Lotto Dstny, opgericht in 1985, kent een lange en succesvolle geschiedenis in de wielerwereld. “De ploeg straalt dezelfde waarden en normen uit als ons automerk”, aldus Gunter Van Lent van BMW Juma Leuven-Mechelen, “het is een familiale ploeg met een rijk verleden, maar met het vizier ook op de toekomst. Net zoals in de auto-industrie staat in de koers ook innovatie voorop en krijgen heel wat jonge renners de kans om te ontbolsteren bij het team.”

Lotto Dstny investeerde de voorbije maanden fors in performance, materiaal en voeding. Op elk vlak mikt de ploeg op het allerbeste en de overstap naar een nieuw wagenpark is dan ook een logisch gevolg in de verdere ontwikkeling van het team.

“We zijn enorm blij met deze wagensponsor”, aldus Yana Seel, Chief Business Officer bij Lotto Dstny, “zij geven ons de kans om een stap vooruit te zetten en onze sportieve ambities kracht bij te zetten.”

De overeenkomst loopt vanaf 1 januari 2024 en duurt alvast tot eind december 2026.

Foto: Vanvid Multimedia.